Laajennettu latauspalvelu

Sopimusehdot

1. Laajennettu latauspalvelu - Maksaessasi tietyn maksun, Digital River, Inc. ("DR lupautuu toimittamaan sinulle ("Loppukäyttäjä") palvelun, jonka avulla Loppukäyttäjänä voit ladata useita kertoja digitaalisia tietokoneohjelmistotuotteita ("Tuote" tai "Tuotteet"), jotka on ostettu yhdellä tilauksella ("Tilaus") ja ladattu tältä verkkosivustolta ("Sivusto") kolme (3) vuotta ajan siitä päivämäärästä, jolloin Loppukäyttäjä on ostanut tuotteen ("Palvelu").

2. Palvelun käyttö - Voidaksesi käyttää palvelua Loppukäyttäjän pitää:

    a. Käyttää Internetiin kytkettyä palvelinta, katso ohje -sivu.

    b. Lisätä Tilausnumero ja salasana oikeassa yläkulmassa kohtaan
    "Tilauksen pikahaku" ja napsauta sitten "Etsi tilaus"

    c. Napsauta Tuotteen lataus -painiketta ja lataa tuote.

3. Vastuuvapauslauseke ja vastuun rajoitus- DR EI ANNA MITÄÄN LAUSUNTOJA TAI MINKÄÄNLAISIA TAKUITA PALVELUA JA/TAI TUOTTEEN TOIMIVUUTTA KOSKIEN. TÄMÄ KOSKEE RAJOITUKSETTA KAIKKIA TAKUITA KAUPATTAVUUDESTA TAI SEN SOVELTUVUUDESTA TIETTYYN TARKOITUKSEEN. DR EI TAKAA PALVELUN JA/TAI TUOTTEEN KÄYTÖN TAI KÄYTÖN SEURAUSTEN ASIANMUKAISUUTTA, LUOTETTAVUUTTA, SOVELTUVUUTTA TAI MUUTA VASTAAVAA, TAI ESITÄ NIISTÄ MITÄÄN VÄITTÄMIÄ. LOPPUKÄYTTÄJÄ KANTAA KAIKEN RISKIN PALVELUN JA TUOTTEEN TULOKSISTA JA TOIMIVUUDESTA. DR EI OLE LOPPUKÄYTTÄJÄLLE VASTUUSSA MISTÄÄN VÄLILLISISTÄ TAI SATUNNAISISTA VAHINGOISTA, JOTKA JOHTUVAT TAKUIDEN RIKKOMISESTA, TOIMITUSVIRHEESTÄ, TOIMITUSVIIVEESTÄ, NORMAALISTA POIKKEAVAN TUOTTEEN TOIMITUKSESTA, PALVELUN JA/TAI TUOTTEEN KÄYTÖSTÄ TAI MISTÄÄN MUUSTA DR:N JA LOPPUKÄYTTÄJÄN VÄLISEN SOPIMUKSEN TAI VELVOLLISUUDEN RIKKOMISESTA. DR ei ole velvollinen tarjoamaan palvelua, eikä ole mitenkään vastuussa loppukäyttäjälle, jos loppukäyttäjä ei DR:n yksinomaisen harkinnan mukaan voi ladata tuotetta useita kertoja, johtuen loppukäyttäjän tietokonejärjestelmän muunteluista tai muutoksista, joiden takia järjestelmä ei ole sovellu lataamiseen, tuotteen muutoksista tai muunteluista, joiden takia tuotetta ei enää voi ladata, Internetyhteyksien tai Internetin toiminnan muutoksista, joista johtuen tuotetta ei voi enää ladata, johtuen mistä tahansa muusta teknologisesta muuntelusta tai muutoksesta ja/tai Internetissä tapahtuneesta muutoksesta, jonka takia tuotetta ei voi enää ladata, tai siitä, ettei tuotetta ole saatavilla johtuen tuotteen myyjästä, julkaisijasta, tai toimittajasta.

4. Sopimuksen vaikutus - Loppukäyttäjä ei saa palvelun käytöllä missään suhteessa muuttaa lisenssisopimuksen tai muun sellaisen sopimuksen ehtoja tai rajoituksia, jolla loppukäyttäjä alun perin sai oikeudet käyttää tuotetta ("loppukäyttäjän sopimus"), ja palvelun yhteydessä ladatun tuotteen käyttö on kaikissa tilanteissa loppukäyttäjän sopimuksen sisältämien ehtojen ja rajoitusten alaista.

5. Hyvitykset - Hyvitys palvelun käyttömaksusta maksetaan loppukäyttäjälle vain siinä tapauksessa, että loppukäyttäjä pyytää hyvitystä kaikista tilaukseen kuuluvista tuotteista. Loppukäyttäjälle ei myönnetä osittaista hyvitystä, mikäli hän pyytää hyvitystä vain osasta tilaukseen kuuluvista tuotteista.

6. Yleistä - Kaikkiin palveluun liittyviin vaateisiin ja riitoihin sovelletaan Minnesotan osavaltion lakia. Palvelua koskevien ristiriitojen ratkaisemiseksi DR ja loppukäyttäjä sopivat, että oikeuspaikka on ainoastaan Minnesotan osavaltio, ja lisäksi, että loppukäyttäjä näin suostuu Minnesotan liittovaltion ja osavaltion tuomioistuinten toimivaltaan. DR voi luovuttaa palvelua koskevat oikeutensa tai delegoida velvollisuutensa ilmoittamatta siitä loppukäyttäjälle tai kysymättä hänen mielipidettään.